PINJAMAN PERNIAGAAN

Pinjaman Perniagaan kami terbuka kepada semua ahli-ahli perniagaan/entiti perniagaan yang memerlukan pembiayaan untuk operasi perniagaan sediaada dan ia juga khas untuk ahli-ahli perniagaan di semua bidang yang ingin meluaskan ataupun memajukan lagi bisnes samada penambahan modal, perkongsian bisnes, pelaburan, pembelian harta benda/tanah dan lain-lain lagi. Jika Anda menghadapi kekurangan kewangan untuk mengembangkan perniagaan anda, perlukan tunai besar untuk membeli stok, urusan permindahan bank yang memerlukan aliran tunai dengan segera atau Kelewatan dalam menerima pinjaman daripada bank. Kami mempunyai pengalaman lebih daripada 10 tahun dalam pemberi pinjaman kewangan dan sedia untuk membantu anda.

Perniagaan yang menghadapi kekurangan kewangan untuk mengembangkan perniagaan anda, perlukan tunai besar untuk membeli stok, urusan permindahan bank yang memerlukan aliran tunai dengan segera atau Kelewatan dalam menerima pinjaman daripada bank.

Hantar butir-butiran peribadi anda di borang permohonan dari website kami. Selepas hantar, kami akan menghubungi anda dalam 15 minutes, atau anda boleh terus menghubungi kami di 010- 292 8800 untuk maklumat-maklumat yang selanjutnya.

Jikalau kesemua dokumen anda lengkap, kami pasti meluluskan pinjaman anda dalam masa 1 Jam.

Kami akan memberi wang tunai terus kepada anda melalui pemindahan dalam talian.

  Form 24/49
  Penyata Bank 6 bulan yang terbaru
  Bil api & bil air (rumah & syarikat)
  Sijil pendaftaran perniagaan(SSM)
  Harta benda, perumahan, kedai, geran tanah boleh dicagar.Address :
1 -0-3, Jalan Wangsa Delima 6,
Pusat Bandar Wangsa Maju,
53300 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur