PINJAMAN CAGARAN

Keselamatan pinjaman adalah diperlukan untuk mendapatkan pinjaman bercagar . Cagaran yang ditawarkan boleh berada dalam bentuk hartanah kediaman , komersial dan runcit. Sudah tentu, dengan mengambil pinjaman cagaran , anda akan masih menjadi pemilik harta itu. Kelulusan pinjaman yang dijanjikan adalah terutamanya berdasarkan aset yang dicagarkan dan tidak mengira sejarah kredit anda ataupun pendapatan. Jumlah pinjaman akan ditentukan oleh nilai hartabenda yang digadaikan dan keupayaan anda untuk membuat pembayaran balik di kedua-dua pinjaman.

Pinjaman Cagaran merupakan pinjaman yang menilai barang cagaran seperti Rumah Teres, Rumah Kedai, Tanah Kosong, Laptop dan barangan lain yang bernilai. Jika jumlah cagaran dapat diterima, wang tunai akan diberikan segera bersama-sama dengan resit cagaran.

Hantar butir-butiran peribadi anda di borang permohonan dari website kami. Selepas hantar, kami akan menghubungi anda dalam 15 minutes, atau anda boleh terus menghubungi kami di 010- 292 8800 untuk maklumat-maklumat yang selanjutnya.

Jikalau kesemua dokumen anda lengkap, kami pasti meluluskan pinjaman anda dalam masa 1 Jam.

Kami akan memberi wang tunai terus kepada anda melalui pemindahan dalam talian.

  Form 24/49
  Penyata Bank 6 bulan yang terbaru
  Bil api & bil air (rumah & syarikat)
  Sijil pendaftaran perniagaan(SSM)
  Harta benda, perumahan, kedai, geran tanah boleh dicagar.


Address :
1 -0-3, Jalan Wangsa Delima 6,
Pusat Bandar Wangsa Maju,
53300 Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur